PSV kan borst natmaken: 'We weten waar we ze pijn kunnen doen'

PSV kan borst natmaken: 'We weten waar we ze pijn kunnen doen'

Gepubliceerd: donderdag 16 september 2021 om 19:16do 16-09-2021 om 19:16

Real Sociedad-trainer Imanol Alguacil ziet veel gelijkenissen tussen zijn ploeg en PSV, de tegenstander van donderdagavond. Hij hoopt dat de ploeg van Roger Schmidt het zwaar zal gaan krijgen in de eerste groepswedstrijd van de Europa League.

 

De wedstrijd van donderdagavond gaat tussen de koploper van de Eredivisie en de nummer vier van de Primera Division. "We zijn gemotiveerd en ik zie dat de spelers en supporters dat ook zijn", zegt Alguacil in Spaanse media. "Het is belangrijk om winnend te beginnen, maar niet bepalend. Laten we kijken of we de 600 meegereisde supporters plezier kunnen bieden."

"Ik zie veel gelijkenissen met ons", zegt Alguacil over Sociedad en PSV. "Het is een sterke tegenstander met goede spelers, sommigen met veel ervaring. Het team is compleet, erg krachtig en de trainer is goed. We weten dat het lastig wordt, maar weten ook waar we PSV pijn kunnen doen."

"Onze ambitie is niet om de Europa League te winnen, niet eens om eerste te worden in de groep. Maar we bekijken het per wedstrijd. We willen PSV heel graag verslaan", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie gaat er winnen?

PSV
65%
Gelijkspel
19%
Real Sociedad
15%
(510 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws