Meer video’s

Jansen weet niets van Wijndal-akkoord met Ajax: 'Hij blijft bij ons trainen'

3 juli - 16:08
122

De Telegraaf meldde afgelopen week dat Ajax en AZ akkoord zijn over een transfer van Owen Wijndal, maar trainer Pascal Jansen weet daar niets van. De oefenmeester benadrukt dat Wijndal nog altijd speler van AZ is.

Na een oefenduel met PEC Zwolle (3-1 winst) verschijnt trainer Jansen voor de camera van VoetbalPrimeur. Uiteraard komt Ajax-target Wijndal ook aan bod in het interview. "Eigenlijk weet ik net zo veel als jij", stelt Jansen. "Owen was er vandaag (zaterdag, red.) bij en is al 2,5 week bij ons in training."

"Er speelt van alles rondom Owen op dit moment, maar hij is gewoon nog speler van AZ. Voor zover ik weet is er nog geen akkoord", is Jansen duidelijk. De Telegraaf meldde wel dat Ajax en AZ een overeenkomst hadden bereikt. "Zodra ik van Max hoor dat dit anders is, dan zullen jullie dat ongetwijfeld ook horen. Owen blijft op dit moment bij ons trainen en hopelijk nog heel lang spelen."

Toch besloot Jansen om Wijndal niet mee te laten spelen in het oefenduel met PEC. "Er speelt, zoal ik zei, het nodige rondom hem. Daar moet je toch een klein beetje rekening mee houden. Op de training niet, maar vandaag hebben we toch met elkaar besloten om hem buiten de wedstrijd te houden."