Taylor doet met twee goals en één assist razendsnelle voorsprong Emmen in de ban

12-11-2022 19:25
111

De wedstrijd tussen FC Emmen en Ajax is zaterdagavond direct losgebarsten. In de zesde minuut schoot Jeroen Veldmate de 1-0 voor de thuisploeg binnen, maar nog geen twee minuten later maakte Ajax via Kenneth Taylor alweer gelijk. Daarna scoorde de middenvelder nog één keer en gaf hij een assist op de 1-3 van Steven Bergwijn.

In de zesde minuut kreeg FC Emmen een vrije trap en die werd door aanvoerder Veldmate met militaire precisie achter doelman Remko Pasveer gelegd. Echt lang duurde de voorsprong voor de Emmenaren niet. Twee minuten later wist Dusan Tadic, Taylor te bereiken. De kersverse WK-ganger twijfelde niet en schoot onberispelijk de 1-1 binnen. In de 21e minuut mocht hij ook de 1-2 binnenkoppen op aangeven van Tadic en Taylor was vier minuten later de aangever bij de 1-3 van Steven Bergwijn.