Heitinga dient Wijndal van reprimande bij Ajax: 'Laat het eerst maar zien'

26-02-2023 18:08 Laatste update: 22:33
188

Owen Wijndal heeft een reprimande van trainer John Heitinga gekregen bij Ajax. De linksback stelde dat hij samen met Steven Bergwijn 'zeker de beste linkerkant van Nederland' vormt. Heitinga vindt dat geen slimme uitspraak.

"Samen zijn we zeker de beste linkerkant van Nederland. Ik denk dat als we echt gas geven, dan hebben we een goed linkerkantje in Europa", zei Wijndal in gesprek met de clubkanalen van Ajax. Wijndal en Bergwijn kwamen echter allebei matig voor de dag tegen Vitesse, waardoor ze gewisseld werden. Na afloop reageert Heitinga op de teksten. "Ik vind de linkerkant van Paris Saint-Germain en Real Madrid ook wel aardig", zegt de coach op de persconferentie.

Wedden

Meer odds

"Het is geen slimme opmerking, maar dat weet Owen ook wel. Het is iets wat je bespreekt. Wat ik dan zeg? Dat het niet slim is. Nu moet je het laten zien. Laat eerst maar zien dat je de linkerkant van Arnhem hebt, daarna van Nederland en daarna van Europa. Maar ik denk niet dat we dit groter moeten maken dan het is. Er zit ook nog een stukje jeugdigheid bij", besluit Heitinga.