'Misschien als PSV een directeur nodig heeft, maar trainer zal ik niet worden'

Gepubliceerd: di 15 oktober 2019 om 21:31

Laatste update: di 15 oktober 2019 om 21:35

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Heurelho Gomes volgt PSV nog altijd op de voet en hoopt dat de Eindhovenaren dit seizoen kampioen worden. De Braziliaanse goalie zegt tegenover VoetbalPrimeur dat de Brabantse club voor altijd in zijn hart zal zitten en hoopt op succes.

Bennett van Fessem
HAMBURG

De Braziliaanse keeper, die in Eindhoven nog altijd bekend staat als 'O Goleiro Grande', hoopt dat zijn voormalige club hoge ogen gooit in de Eredivisie. "Via social media volg ik ze natuurlijk nog steeds", vertelt Gomes voor de camera van VoetbalPrimeur. "Daarnaast zijn er ook nog een paar Nederlanders bij Watford, dus je praat altijd wel over het Nederlandse voetbal. De club zit nog in mijn hart en dat zal voor altijd zo blijven. Ik wens ze het allerbeste en hopelijk kunnen we Ajax dit seizoen kloppen."

Over een terugkeer als speler bleef Gomes geheimzinnig, maar de goalie maakte in ieder geval wel duidelijk dat hij niet als trainer naar Eindhoven komt. "Misschien als ze een directeur nodig hebben, want ik denk niet dat ik coach ga worden. Dat is niets voor mij. Ik snap het spelletje goed, maar het is niet aan mij om spelers te trainen. Daar heb ik het geduld niet voor."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws