Lammers terug op 'plek des onheils': 'Liever op een andere manier ritme opdoen'

02-02-2020 21:14
9

Sam Lammers baalt dat hij na zijn blessure in een PSV-elftal terecht is gekomen dat amper draait. De spits van de Eindhovenaren, die met zijn ploeg met 1-0 onderuit ging in de topper tegen Ajax, laat tegenover VoetbalPrimeur weten dat hij ook van zichzelf verbetering eist.

Bennett van Fessem
AMSTERDAM

In het stadion waar Lammers tijdens het duel om de Johan Cruijff Schaal een blessure opliep waarmee hij ruim een half jaar buitenspel stond, mocht de spits als basisklant een uur meedoen bij PSV. "Het is fijn dat ik eigenlijk gelijk na mijn blessure minuten mag maken om ritme op te doen", laat Lammers weten voor de camera van VoetbalPrimeur. "Het is wel jammer dat we nu niet in een andere fase zitten en ik niet op een andere manier ritme op kan doen."

Lammers vindt dat hijzelf ook de taak heeft om PSV bij te hand te nemen, ondanks dat hij pas net terug is van zijn blessure. "Het moet vanuit mij ook veel beter. Je voelt dat je iedere week fitter wordt. Ik ben al sinds het trainingskamp in training en ik voel me dan ook sterk, maar ik heb natuurlijk wel nog weinig ritme."