Hattrickheld Verheydt bezorgt ADO Den Haag zevende zege van het seizoen

10-10-2021 17:15
28

ADO Den Haag heeft zondagmiddag de zevende overwinning van het seizoen geboekt. Bij de crisisclub was Thomas Verheydt met drie treffers de grote man tegen FC Den Bosch.

ADO wordt geteisterd door de overnamesoap en heeft dit seizoen al zes punten in moeten leveren, maar sportief gaat het goed in Den Haag. ADO won de eerste periodetitel en staat na een matig begin in de competitie nu vierde.

De ploeg van trainer Ruud Brood had wederom Verheydt nodig om Den Bosch van zich af te schudden. Nadat de wedstrijd even stilgelegd werd omdat supporters van ADO vuurwerk op het veld gooiden, maakte Verheydt de 1-0 voor zijn ploeg. Dat deed de boomlange spits met het hoofd. De thuisploeg kon echter weer opnieuw beginnen toen Roy Kuijpers na ruim een half uur gelijkmaakte.

Maar na rust was het woord aan ADO. Verheydt scoorde in de 55e minuut en besliste de wedstrijd in de 84e minuut vanaf de stip. De aansluitingstreffer van Soufyan Ahannach in de 92e minuut kwam te laat voor Den Bosch.