Seuntjens laat niks heel van Nijhuis: 'Schandalig, echt een vieze streek'

Seuntjens laat niks heel van Nijhuis: 'Schandalig, echt een vieze streek'

18-10-2021 22:54
120

Ralf Seuntjens was na afloop van de wedstrijd tussen FC Volendam en NAC Breda (1-0) niet te spreken over Bas Nijhuis. De scheidsrechter annuleerde een ogenschijnlijk zuiver doelpunt van de spits van de Parel van het Zuiden.

Seuntjens kopte buiten het vijfmetergebied raak en leek Filip Stankovic, de keeper van Volendam, daarbij amper te hinderen. Op advies van zijn grensrechter keurde Nijhuis de goal toch af. "Ik spring niet eens", zegt de NAC-spits wanneer hij de beelden bekijkt. "Ik sta gewoon, de bal valt op mijn hoofd en dan gaat hij binnen. Dit is een schandalige beslissing. Hij laat alles doorgaan, ik zit onder de krassen en daar fluit hij dan niet voor."

De rol van de grensrechter is ook tegen het zere been van 'The Seun of God'. "Nijhuis staat er beter voor, keurt hem goed en dan vlagt de grensrechter hem af. Terwijl er zes man voor staan! Dat is gewoon een schande. Wat ik daarna tegen Nijhuis gezegd heb? Niets, want je kan hem dan niet meer aanspreken. Dan loopt hij weg en is hij niet meer aanspreekbaar. Ik heb niks tegen hem kunnen zeggen."

Wanneer de verslaggever iets wil vragen over het restant van de wedstrijd, besluit Seuntjens om Nijhuis nog een paar extra trappen na te geven. "Je moet door na zo'n moment, maar het slaat helemaal nergens op wat hier gebeurt. Dat is gewoon een schande. Het is één grote teringzooi. Na afloop, dat slaat ook weer nergens op, dan ga je het publiek bedanken en zitten de scheidsrechters al in de kleedkamer. Je kan niks, discussiëren is geel. Het is een vieze streek."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie