Keane haalt snoeihard uit naar Manchester United: Ik geef het op

Keane haalt snoeihard uit naar Manchester United: "Ik geef het op"

06-11-2021 16:15
33

Clubicoon Roy Keane heeft na de wedstrijd tegen Manchester City snoeihard uitgehaald naar Manchester United. Zijn ploeg werd op Old Trafford zoekgetikt.

In de rust liet Keane al weinig over van Manchester United. "Dit zijn internationale topspelers. Ik snap niet hoe je zo kunt verdedigen. Ik geef het op. Manchester United is het hele seizoen al zo. Het zijn er nu nog maar twee. Als United niets doet, komen er nog vier of vijf tegengoals bij", zei hij bij Sky Sports.

"Er wordt niet genoeg drukgezet. Je moet je realiseren dat het bijna rust is, dat je aan een zijden draadje hangt, je moet in de wedstrijd blijven. Het is net als een bokswedstrijd: blijf in de wedstrijd. Kijk naar Shaw en De Gea, welke kans heb je in deze wedstrijd? Ik vervloek deze spelers al jaren. Toen ik hierheen reed, dacht ik: Manchester City, oké, maar Manchester United heeft een kans, ze spelen thuis...", aldus Keane.

Na afloop was de koek nog niet op voor Keane. "Het waren mannen tegen jongetjes. Manchester United is zo vreselijk slecht, ongelooflijk. Foden zegt dat Old Trafford een lastige plek is om te spelen, maar dat is niet zo."