Guardiola weet niets van Sterling-interesse: 'Maar Barcelona blijft aantrekkelijk'

Guardiola weet niets van Sterling-interesse: 'Maar Barcelona blijft aantrekkelijk'

09-11-2021 12:22
12

Pep Guardiola heeft gereageerd op de vermeende interesse van FC Barcelona in Raheem Sterling. Maandag kwam een opmerkelijk gerucht naar buiten dat Sterling en Frenkie de Jong mogelijk ruilen van club, maar de Manchester City-trainer is hier niet van op de hoogte.

De Engelsman en de Nederlander zouden in een ruildeal verwikkeld zijn. Sterling is onder Guardiola op het tweede plan beland en is met het ook op het WK in Qatar op zoek naar speeltijd. De Jong kan nog altijd niet overtuigen in Catalonië, waardoor FC Barcelona niet onwelwillend tegenover een vertrek zou staan. Guardiola reageert, maar laat niet het achterste van zijn tong zien. 

Wedden

Meer odds

"Ik heb geen idee. Nee, niet dat ik weet", tekent Mundo Deportivo op uit de mond van Guardiola, die aanwezig was bij de aanstelling van Xavi Hernández als opvolger van Ronald Koeman in Camp Nou. "Als ik het wist, zou ik het ook niet vertellen", grapt de trainer van The Citizens. Toch sluit Guardiola een overgang van Sterling naar Barcelona niet uit. 

"Barcelona blijft natuurlijk een aantrekkelijke club. Het is verleidelijk om erheen te gaan. Als Barça geïnteresseerd is in een van onze spelers, zullen ze alles zo snel mogelijk in gang zetten. Barcelona kan, in goede en slechte tijden, doen wat de club wil", besluit de oefenmeester van Manchester City.