Tadic kan geluk niet op bij Servië-stunt: 'Ik hoop dat hij nog erg lang blijft'

Tadic kan geluk niet op bij Servië-stunt: 'Ik hoop dat hij nog erg lang blijft'

15-11-2021 07:26 Laatste update: 08:44
36

Dusan Tadic kon zondagavond zijn geluk niet op nadat Servië zich wist te plaatsen voor het WK. De captain van de Serven steekt de loftrompet over bondscoach Dragan Stojković.

In de absolute slotfase wist Servië een overwinning te boeken op bezoek bij Portugal, door een assist van Tadic. Daardoor gaan de Serven naar het WK, terwijl Portugal veroordeeld is tot play-offs. "Ik heb veel emoties op dit moment", laat de Tadic na afloop optekenen door Informer. "Iedereen is blij en tevreden. Een glimlach is teruggekeerd op onze gezichten sinds de komst van de bondscoach. Hij wil mooi voetbal spelen. We hebben laten zien dat we naar Portugal kunnen komen en kunnen domineren en winnen."

"We begonnen slecht aan de wedstrijd, maar het hield ons niet tegen", gaat Tadic verder. "We hebben al eerder gezegd dat we kalm moeten blijven. Dat hebben we gedaan, waarna we een mooie overwinning boekten."

"Ik ben erg blij en tevreden. Servië moet altijd aanwezig zijn op het WK. Ik hoop dat Pixie (Stojković, red.) nog lang blijft en dat we mooie resultaten gaan boeken", besluit Tadic.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie