AD: Feyenoord-target mag in de winterstop op huurbasis vertrekken bij Lille

AD: Feyenoord-target mag in de winterstop op huurbasis vertrekken bij Lille

14-12-2021 13:32
13

Domagoj Bradaric, afgelopen zomer nog een transfertarget van Feyenoord, mag weg bij Lille OSC. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Het zou om een vertrek op huurbasis gaan.

Bradaric is een 22-jarige Kroaat die afgelopen zomer al op de radar stond van Frank Arnesen, technisch directeur van de Stadionclub. Toen kon hij vanwege een gebrek aan financiële mogelijkheden niet overgenomen worden van Lille, maar wellicht dat er in de winter wel wat mogelijk is.

Wedden

Meer odds

Volgens het Algemeen Dagblad zou de linksback namelijk op huurbasis mogen vertrekken bij Les Dogues en is Feyenoord nog steeds op zoek naar een linksbenige verdediger. Bradaric zou dan de strijd aan kunnen gaan met Tyrell Malacia of als back-up voor Marcos Senesi, die centraal in de verdediging staat.

Dit seizoen kwam de voormalig verdediger van Hajduk Split pas tot vijf wedstrijden voor Lille, waarvan één basisplaats. In de vorige twee seizoenen bij elkaar opgeteld stond Bradaric echter dertig keer bij de eerste elf opgeschreven. Hij kwam één keer tot scoren voor de Fransen.