'Ik ga geen shirtje vragen tegen Ajax, dan sta je toch gewoon voor lul?'

'Ik ga geen shirtje vragen tegen Ajax, dan sta je toch gewoon voor lul?'

14-12-2021 14:35 Laatste update: 15:31
56

Ajax speelt woensdagavond in het bekertoernooi tegen BVV Barendrecht en dat is bijzonder voor de amateurs. Danny Monster, middenvelder namens de derdedivisionist en glazenwasser in het dagelijks leven, kijkt er naar uit.

Tijdens de loting werd bepaald dat Barendrecht op bezoek gaat in de Johan Cruijff Arena en woensdagavond is het zover. Monster heeft vrij op de bewuste dag, zodat hij zich goed voor kan bereiden op het duel in Amsterdam. "Niet alle ramen zijn nat, maar Ajax maak je borst maar nat!", lacht hij in gesprek met ESPN. "Barendrecht komt eraan!"

Wedden

Meer odds

Het strijdplan van de amateurs is even helder als realistisch. "We gaan er gewoon een hele mooie dag van maken. We proberen om een doelpuntje te maken en om zo lang mogelijk de nul te houden. Dan zien we wel waar dat goed voor is. Of ik een shirtje ga vragen? Nee, dat ga ik niet doen. Dan sta je ook voor lul. 'Hey Tadic, mag ik je shirt?', en dan zegt hij dat hij daar niet aan doet. Sta je dan met je mond vol tanden."

Het duel tussen Ajax en Barendrecht is verplaatst naar 21.00 uur, zodat het te zien is op ESPN 2. De verwachting is dat Erik ten Hag, de trainer van de regerend landskampioen, de nodige wijzigingen zal doorvoeren.