'Onana verstopt zich achter gordijn voor heldenonthaal Ajax in Amsterdam'

'Onana verstopt zich achter gordijn voor heldenonthaal Ajax in Amsterdam'

21-12-2021 10:38
85

Andre Onana had na de gewonnen Klassieker geen trek in een feestje met de supporters van Ajax. In de spelersbus verstopte hij zich achter een gesloten gordijntje, zag Ajax Life.

Nicolás Tagliafico postte na de zege van Ajax op Feyenoord een video op Instagram. Op de beelden was te zien hoe de Ajax-aanhang hun spelers onthaalden met talloze fakkels. Dat was niet aan Onana besteed: de doelman dook weg achter een gordijntje toen de bus aankwam bij de Johan Cruijff Arena.

Wedden

Meer odds

'Het hoofd gelaten rustend tegen het raam. Dat stemt toch droevig', aldus Ajax Life. 'Alle spelers lieten zich als helden onthalen en keken blijmoedig naar buiten. Onana niet. Op beelden van een paar seconden werd eens te meer pijnlijk duidelijk hoe ver de plaspilkeeper en de supporters uiteen zijn gedreven.'

Onana en een deel van de Ajax-achterban leven op gespannen voet, omdat de doelman zijn aflopende contract niet wil verlengen. Hij zegt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en gaat na dit seizoen waarschijnlijk transfervrij naar Internazionale. Sinds zijn dopingschorsing keepte Onana twee wedstrijden voor Ajax.


Screenshot uit de Insta-video van Tagliafico