Trauner en Sinisterra ontbreken bij Feyenoord en liggen er mogelijk langer uit

Trauner en Sinisterra ontbreken bij Feyenoord en liggen er mogelijk langer uit

21-12-2021 14:09
50

Gernot Trauner en Luis Sinisterra moeten de uitwedstrijd van Feyenoord bij sc Heerenveen aan zich voorbij laten gaan. Het tweetal is geblesseerd en het is nog niet bekend wanneer ze terug zijn.

Trauner raakte in het bekerduel met FC Twente (uitschakeling na verlenging) geblesseerd en moest de Klassieker tegen Ajax al missen. Sinisterra startte nog wel in die wedstrijd, maar viel in de rust uit met een blessure. Arne Slot, trainer van Feyenoord, heeft op een persconferentie laten weten dat het tweetal er woensdagavond niet bij zal zijn in het Abe Lenstra Stadion.

Wanneer ze weer kunnen aansluiten bij de groep, is nog onzeker. Het is zelfs nog maar de vraag of ze het winterse trainingskamp van de Stadionclub in Zuid-Spanje gaan halen. Sinisterra is dinsdag in ieder geval naar het ziekenhuis geweest voor een scan en daar zou dan meer duidelijkheid uit moeten komen.

Feyenoord heeft nu drie wedstrijden op rij niet gewonnen en zal van Heerenveen moeten winnen om de aansluiting met PSV en Ajax niet vlak voor de winterstop kwijt te raken.