Gelderlander: Vitesse laat zomeraanwinst na half jaar weer naar Basel vertrekken

Gelderlander: Vitesse laat zomeraanwinst na half jaar weer naar Basel vertrekken

31-12-2021 12:21 Laatste update: 12:23
21

Vitesse gaat na een half jaar weer afscheid nemen van Julian Von Moos, meldt de Gelderlander. De twintigjarige Zwitser zou voor één seizoen gehuurd worden van FC Basel, maar is alweer op de weg terug.

Vitesse had ook een optie tot koop in de huurtransfer bedongen, maar zal daar dus geen gebruik van maken. Volgens de Gelderlander moeten Vitesse en FC Basel 'de laatste details' nog regelen, voordat Von Moos definitief afscheid kan nemen van de Arnhemmers. De aanvaller verlaat Vitesse met vijf Eredivisie- en twee Conference League-optredens op de teller.

Wedden

Meer odds

Aangezien Vitesse ook Oussama Darfalou kwijt gaat raken – de Algerijn is hard op weg naar PEC Zwolle – is het niet uitgesloten dat de Arnhemmers zich op de transfermarkt gaan melden. De ploeg van Thomas Letsch gaat het na zijn Europese overwintering ook na de winterstop druk krijgen. Wie voor de extra aanvallende impulsen moet gaan zorgen, is nog niet duidelijk: technisch directeur Johannes Spors is net naar het Italiaanse Genoa vertrokken, Edward Sturing (hoofd jeugdopleidingen bij Vitesse), Henk van Stee (net vertrokken bij Sparta), Jan Streuer (FC Twente) en Gerry Hamstra (Ajax) worden genoemd als mogelijke opvolgers.