Arnesen spreekt steun uit: 'Indrukwekkend, veel clubs zullen interesse hebben'

Arnesen spreekt steun uit: 'Indrukwekkend, veel clubs zullen interesse hebben'

06-01-2022 10:36
46

Frank Arnesen is ervan overtuigd dat Christian Eriksen op korte termijn een nieuwe club gaat vinden. De 29-jarige Deen wil de draad weer oppakken, met als doel in 2022 op het WK in Qatar te spelen.

De eerste stap: het vinden van een nieuwe club. Arnesen denkt niet dat Eriksen zich druk hoeft te maken. "Het is niet de vraag of er een club geïnteresseerd is. Het gaat om wat Christian wil", zegt de technisch directeur van Feyenoord tegen TV2. "Veel clubs zullen interesse hebben."

"Het gaat erom - en zowel hij als zijn zaakwaarnemer (de Nederlander Martin Schoots, red.) weet dat - een club te vinden die honderd procent achter hem staat. En waar hij de tijd krijgt om fysiek en mentaal weer op niveau te komen."

Arnesen, 52-voudig international van Denemarken, is blij dat Eriksen op de drempel van zijn rentree staat. "Ik vond het leuk om zijn interview te zien. De manier waarop hij zich uitsprak, was indrukwekkend. Hij lijkt er klaar voor. Voor de voetbalwereld is het fantastisch dat Eriksen er weer is."