ADO Den Haag wil verder met betrouwbare pion, interesse voor Verheydt

ADO Den Haag wil verder met betrouwbare pion, interesse voor Verheydt

10-01-2022 12:15 Laatste update: 12:28
37

Voor Hervé Matthys breekt een interessante periode aan. De verdediger van ADO Den Haag heeft over belangstelling niets te klagen en kan daarnaast een nieuw contract ondertekenen in Den Haag.

Volgens goed geïnformeerde Poolse bronnen is Lech Poznan een van de clubs die interesse heeft in Matthys, wiens contract aan het einde van dit seizoen afloopt. ADO wil graag met de Belgische verdediger verder en deed hem onlangs een aanbieding. De speler heeft over zijn toekomst nog niets besloten. Naast de interesse van Lech Poznan is er ook belangstelling uit onder meer België.

Wedden

Meer odds

Matthys is bezig aan een sterk seizoen bij ADO en is een van de meest stabiele spelers in de ploeg van trainer Ruud Brood. Dat is in zowel binnen- als buitenland opgevallen en dus ook de leiding van ADO, dat hem wil belonen.

Bij ADO staat de komende maanden mogelijk sowieso nog wat te gebeuren. Jongeling Dhoraso Klas (20) wordt gevolgd door clubs uit Italië en België en in de wandelgangen wordt FC Utrecht als mogelijke geïnteresseerde club genoemd. Topscorer Thomas Verheydt (zestien goals in negentien wedstrijden) staat in de belangstelling van het Iraanse Persepolis FC. Die club kreeg vorig jaar een transferban vanwege het niet nakomen van betalingsverplichtingen, maar die is inmiddels weer opgeheven.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)