Heracles Almelo kondigt terugkeer Vloet aan: 'Ik zou de klok terug willen draaien'

Heracles Almelo kondigt terugkeer Vloet aan: 'Ik zou de klok terug willen draaien'

10-01-2022 10:19 Laatste update: 13:53
162

Heracles Almelo neemt Rai Vloet weer op in de selectie. De aanvallende middenvelder ontbrak sinds medio november nadat hij betrokken was geraakt bij een auto-ongeluk met dodelijke afloop.

Vloet hervat maandag echter de trainingen, heeft Heracles bekendgemaakt via de officiële kanalen. Hij zal voorlopig geen interviews geven, voegt Heracles daaraan toe, maar doet wel eenmalig zijn verhaal. "Natuurlijk ben ik in mijn hoofd iedere dag bezig met het ongeluk en de tragische gevolgen daarvan. Ik zou willen dat ik de klok terug kon draaien. Voor de getroffen familie vind ik het verschrikkelijk, ik leef enorm met ze mee. Wat het ook lastig maakt is het besef dat ik mijn leven weer langzaam kan oppakken terwijl de getroffen familie dat niet kan."

Wedden

Meer odds

Technisch directeur Tim Gilissen spreekt van een 'weloverwogen besluit'. "We willen Rai als goed werkgever de kans geven zijn werk weer te hervatten, maar het blijft een vreselijke situatie met heel veel verdriet, vooral voor de getroffen familie. Natuurlijk is het een lastige beslissing, en we snappen heel goed dat die emoties oproept, ook bij onszelf."

Heracles begint zaterdagavond aan de tweede seizoenshelft met een uitwedstrijd tegen NEC. Of Vloet er dan al bij is, is nog de vraag: hij zal weer gaan spelen als hij wedstrijdfit is.

Het is niet toegestaan om onder dit artikel te reageren. Wij rekenen op jullie begrip. Team VP.