Transfer lonkt voor Seuntjens: NAC kan spits op de valreep nog verliezen

Transfer lonkt voor Seuntjens: NAC kan spits op de valreep nog verliezen

09-03-2022 07:30 Laatste update: 12-08-2022 17:36
41

Tim van Duijn

De kans is aanwezig dat NAC Breda Ralf Seuntjens nog kwijt gaat raken. De spits staat in de serieuze belangstelling van een club uit Japan, melden goed geïnformeerde bronnen aan VoetbalPrimeur.

Bronnen kunnen niet bevestigen om welke club het gaat, maar vermoedelijk gaat het om FC Imabari, een club die uitkomt op het derde niveau van Japan. Die club was eind vorig jaar ook al in Seuntjens geïnteresseerd. De interesse uit Japan speelt al een tijdje.

Wedden

Meer odds

De transfermarkt in Nederland is al sinds 31 januari gesloten, maar spelers kunnen nog altijd naar Japan verhuizen omdat de window daar tot eind deze maand open is. Seuntjens is benaderd en zou op de valreep dus nog weg kunnen. Het is aan de Japanse club, dat Seuntjens zo snel mogelijk binnen wil halen, om met NAC een akkoord te bereiken over de transfersom. Seuntjens ligt in Breda nog vast tot de zomer van 2023.

Mocht Seuntjens vertrekken, dan incasseert NAC in de strijd om een plek voor de play-offs een flinke klap. De club staat nu negende in de Keuken Kampioen Divisie, het gat met nummer acht Roda JC is vier punten.

Seuntjens (32) maakte afgelopen zomer de overstap van De Graafschap naar NAC, wat hem niet in dank werd afgenomen door de Doetinchemse achterban, vooral vanwege de timing waarop het nieuws naar buiten kwam. Seuntjens scoorde voor NAC tot nu toe elf keer en leverde negen assists af.