Na Zerrouki spreekt tweede Twente-steunpilaar voorkeur uit: 'Ik wil blijven'

Na Zerrouki spreekt tweede Twente-steunpilaar voorkeur uit: 'Ik wil blijven'

18-03-2022 14:44
20

Michal Sadílek hoopt ook na dit seizoen bij FC Twente te blijven. De 22-jarige Tsjech spreekt tegenover TC Tubantia zijn voorkeur uit voor een defenitieve overstap naar Enschede.

Sadílek wordt dit seizoen gehuurd van PSV. FC Twente beschikt over een optie tot koop, maar deze bedraagt 1,5 miljoen euro. Dat is voor de Tukkers aan de hoge kant, al is de club er veel aan gelegen om de steunpilaar binnenboord te houden.

Wedden

Meer odds

FC Twente en Sadílek hebben afgesproken om na de interlandperiode in gesprek te gaan. "Het liefst blijf ik bij FC Twente", laat de middenvelder weten aan de regionale krant. "In Nederland wil ik sowieso alleen maar FC Twente spelen. Ik hoop ook oprecht dat we er uit komen. We hebben tot 1 mei de tijd daar voor. Ik heb het geweldig naar de zin. De club is top, de supporters zijn geweldig en we hebben een heel goed elftal. Positief is ook dat Ramiz (Zerrouki, red.) heeft bijgetekend. Ik heb niet alleen een klik in het veld met hem, maar ook daarbuiten."

Sadílek moet het Eredivisie-duel met PEC Zwolle van zaterdag missen vanwege een schorsing. Hij vertrekt zondag naar Tsjechië, dat het in de play-offs van het WK opneemt tegen Zweden.