'PSV licht eenzijdige optie in contract, maar hoopt Sadílek wel te kunnen slijten'

'PSV licht eenzijdige optie in contract, maar hoopt Sadílek wel te kunnen slijten'

31-03-2022 16:10
46

Michal Sadílek ligt langer vast bij PSV. De middenvelder, die dit seizoen wordt verhuurd aan FC Twente, heeft te horen gekregen dat de Eindhovense club een eenzijdige optie in zijn contract heeft gelicht.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Het betekent dat Sadílek tot medio 2023 onder contract staat in het Philips Stadion en wijst erop dat PSV nog steeds hoopt om de Tsjech te kunnen verkopen. De middenvelder staat er goed op, aangezien hij bij Twente vaste basisspeler is en ook vaak in zijn nationale elftal op mag draven.

Wedden

Meer odds

Een club die Sadílek hoopt over te nemen, moet dus komende zomer een transfersom neertellen. De hoop dat de middenvelder wellicht transfervrij over te nemen was, is met de beslissing van PSV nu vervlogen. Na dit seizoen keert de kleine Tsjech terug in Eindhoven en zal er meer duidelijk worden over zijn toekomst.

Dit seizoen kwam Sadílek in 24 competitiewedstrijden en twee bekerduels in actie voor de Tukkers. Daarin maakte hij één doelpunt: op 22 januari was hij de matchwinner tijdens het met 0-1 gewonnen competitietreffen met Willem II.