'Geplaagde Ramos wil niet opgeven, gesprek met Paris Saint-Germain wacht'

'Geplaagde Ramos wil niet opgeven, gesprek met Paris Saint-Germain wacht'

03-04-2022 21:18 Laatste update: 21:36
9

Sergio Ramos speelde dit seizoen tot dusver slechts vijf wedstrijden wegens blessureleed, maar de Spanjaard wil nog niet aan het beëindigen van zijn loopbaan denken. Paris Saint-Germain gaat binnenkort in gesprek met de verdediger over zijn toekomst.

Ramos verkaste afgelopen zomer naar Parijs, maar is een stuk vaker in de ziekenboeg te vinden dan op het veld. De 180-voudig international heeft nog een contract tot medio 2023, maar toch werd er in Frankrijk gespeculeerd over zijn toekomst. Nu komt RMC Sport met meer duidelijkheid: Ramos wil ondanks alle tegenslagen ook volgend seizoen voor PSG spelen.

Wedden

Meer odds

De koploper van de Ligue 1 zal binnenkort in gesprek gaan met Ramos over de nabije toekomst. Het lijkt erop dat Paris niet voornemens is om de samenwerking met Ramos voortijdig te verbreken. De clubleiding wil horen hoe Ramos zich voelt en aan de hand daarvan knopen doorhakken.

Zondagavond behoort de oud-speler van Real Madrid na lange tijd weer tot de wedstrijdselectie van PSG. Tegen Lorient start Ramos echter op de bank.