Veelbesproken Meijer: 'Telkens als ernaar wordt gevraagd, word ik emotioneel'

Veelbesproken Meijer: 'Telkens als ernaar wordt gevraagd, word ik emotioneel'

11-04-2022 12:30
17

De veelbesproken Bjorn Meijer, die FC Groningen kan verruilen voor Club Brugge, werd rond de wedstrijd tegen sc Heerenveen emotioneel. De reden: een spandoek met de tekst 'Bjorn, wij staan achter je'.

Meijer werd op social media zwaar onder vuur genomen door tientallen supporters, die hem zijn waarschijnlijke vertrek niet in dank afnemen. Andere fans van FC Groningen lieten zondag in het Abe Lenstra stadion (3-1 verlies) een ander geluid horen. 'Bjorn, wij staan achter je', luidde tekst op een spandoek.

Wedden

Meer odds

Het raakte Meijer. "Telkens als ernaar wordt gevraagd, word ik een beetje emotioneel", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. "Het deed me echt heel goed, want dit zijn de fanatieke supporters. Ik moet ook zeggen dat ik veel mooie berichten heb gekregen toen het nieuws naar buiten kwam."

Club Brugge heeft de beste papieren om de negentienjarige vleugelverdediger over te nemen, al kon de Belgische kampioen vooralsnog niet voldoen aan de vraagprijs van Groningen - zo'n zeven miljoen euro. Na de winterstop was Meijer goed voor drie assists en een goal.