Slot is vragen over Ajax een beetje zat: 'Hoop dat het nu duidelijk is'

Slot is vragen over Ajax een beetje zat: 'Hoop dat het nu duidelijk is'

13-04-2022 19:24 Laatste update: 18-04-2022 07:39
190

Erik ten Hag werd door Arne Slot gefeliciteerd met zijn aanstaande overstap naar Manchester United, die dus nog niet rond is. Verder is Slot de vragen over Ajax wel een beetje zat. Sinds de geruchten rond Ten Hag wordt de Feyenoord-trainer genoemd in Amsterdam.

Slot kreeg op de persconferentie vragen over Ten Hag. "Als de berichten kloppen, is dat absoluut een felicitatie waard", zegt Slot. "Het is heel bijzonder dat straks bij zo'n grote club een Nederlandse trainer aan het roer zal staan. Dat is ook voor het Nederlandse trainersgilde een hele goede zaak."

Slot wordt gelinkt aan Ajax, maar wil daar verder geen vragen over beantwoorden. "Ik vind het bijna bizar dat ik er iedere keer op terug moet komen. Ik heb al meerdere keren gezegd dat ik me er geen enkele voorstelling van kan maken. Hoeveel duidelijker moet ik zijn? Dit is een fantastische tijd om trainer te zijn van Feyenoord. We staan verdorie in de kwartfinale van de Conference League. Ik hoop dat ik het nu wederom duidelijk heb gemaakt. Gebruik dit antwoord zo lang het Ajax niet is gelukt nieuwe trainer te vinden."