Vertrouwen bij United: 'Ten Hag is trainer van wereldklasse, gaat ons helpen'

Vertrouwen bij United: 'Ten Hag is trainer van wereldklasse, gaat ons helpen'

21-04-2022 18:16
87

Manchester United heeft er goed aan gedaan om Erik ten Hag aan te stellen als nieuwe manager, denkt voormalig United-speler Bastian Schweinsteiger. Fred, op dit moment actief voor The Mancunians, is onder de indruk geraakt van Ten Hag.

"Het is geweldig nieuws", wordt Fred geciteerd op de clubwebsite van United. "Hij een een trainer van wereldklasse die ons gigantisch gaat helpen. Ik heb naar Ajax gekeken en ze zijn een geweldig elftal dat goed voetbal speelt. Hopelijk kunnen wij volgend jaar prijzen gaan pakken."

Schweinsteiger sluit zich aan bij Fred en denkt daarbij terug aan de tijd dat Ten Hag nog trainer was van Bayern München II. 'Absoluut een goede keuze. Ik heb een paar wedstrijden van het tweede elftal van Bayern kunnen kijken onder zijn leiding, waar hij mij broer trainde een paar jaar terug. Ik kijk ernaar uit hem op Old Trafford te zien. Laten we kijken of hij zijn deel bij kan dragen om de dingen weer om te laten draaien in de juiste richting.'

United presenteerde Ten Hag donderdag als opvolger van Ralf Rangnick, die aangesteld werd als interim-manager na het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer.