'Tottenham wil verkopen, maar Bergwijn is 'uniek' in selectie van Conte'

'Tottenham wil verkopen, maar Bergwijn is 'uniek' in selectie van Conte'

5 mei - 13:40
38

Tottenham Hotspur is komende zomer bereid om mee te werken aan een transfer van Steven Bergwijn. De Oranje-international is echter lang niet de enige die mag vertrekken van de Premier League-club, weet The Standard.

Manager Antonio Conte lijkt alleen te willen blijven als Spurs mee kan doen in de top van de Premier League. Technisch directeur Fabio Paritici staat daardoor voor een uitdaging op de transfermarkt, maar eerst moet hij spelers zien te verkopen. Dat wordt nog een flinke opgave, want Bergwijn is 'uniek' in de Londense selectie, zo stelt de Britse krant. De 24-jarige aanvaller is één van de weinige spelers van wie de club zeker weet dat hij een forse transfersom oplevert.

Bergwijn zette zelf de deur al open voor een terugkeer naar Ajax, maar er is meer interesse. Met zijn status als international en enkele sterke invalbeurten bij Tottenham, staat hij er goed op in Europa. Andere spelers zijn een stuk lastiger te verkopen. Zo wil Spurs luisteren naar aanbiedingen voor oud-Ajacied Davinson Sánchez, maar zijn transfersom van 42 miljoen euro zal hij niet terugverdienen. Voor Giovani Lo Celso, Tanguy Ndombélé, Emerson Royal, Sergio Reguilón en Joe Rodon geldt in meer of mindere mate hetzelfde. Paratici zal 'meedogenloos' moeten zijn om de reserves te lozen, concludeert The Standard.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie