'NAC heeft kennisgenomen van de inhoud van een aantal bedreigingen'

'NAC heeft kennisgenomen van de inhoud van een aantal bedreigingen'

12-05-2022 14:14
52

NAC Breda keurt de bedreigingen aan het adres van Maurice Steijn en zijn gezin af. De trainer van Sparta uitte woensdag na de wedstrijd tegen PEC Zwolle zijn ongenoegen over de aanhang van NAC.

Steijn liep leeg toen hem gevraagd werd naar het provocerende juichen van Sem Steijn, die namens ADO Den Haag scoorde tegen NAC. Steijn had nog een rekening open te staan besloot die te vereffenen. Steijn sr. gaf na afloop aan dat hij en zijn gezin bedreigd worden na die wedstrijd. 

'NAC heeft kennisgenomen van de inhoud van een aantal bedreigingen welke zijn geuit aan het adres van de familieleden van Maurice Steijn na de wedstrijd NAC – ADO Den Haag. De club is hier erg van geschrokken. De acties van deze individuen passen niet bij onze club en onze achterban. Wij distantiëren ons hier dan ook volledig van', laat NAC weten. 

'Maurice Steijn heeft aangegeven aangifte te gaan doen. Als club hebben wij inzage gekregen in deze berichten en begrijpen de keuze om aangifte te doen. We willen eenieder oproepen onze club op een positieve manier te steunen, zoals zovelen al doen. We hebben een trouwe supportersschare, waar we ontzettend trots op zijn. Verpest het niet voor je medesupporters.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie