'Als voor Haller of Antony hoofdprijs wordt betaald, zal Ajax er wel op ingaan'

'Als voor Haller of Antony hoofdprijs wordt betaald, zal Ajax er wel op ingaan'

17-05-2022 22:06
86

Daley Blind hoopt dat Ajax niet te veel steunpilaren ziet vertrekken tijdens de zomerse transferperiode. Zelf verwacht de 32-jarige verdediger nog gewoon in de Johan Cruijff Arena actief te zijn volgend seizoen.

"Zoals het er nu uitziet wel. Je weet het nooit. Er komt een nieuwe trainer (Alfred Schreuder, red.) en ik heb hem nog niet gesproken. Ik ken zijn plannen niet, maar ik ga er wel van uit. Ik heb nog één jaar contract en een optie voor nog een jaar", vertelt Blind in de uitzending van Bij Andy in de auto.

Blind weet dat Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch gaan vertrekken, maar hoopt dat het aantal uitgaande transfers verder beperkt blijft. "Er gaan al een paar spelers transfervrij weg, dus ik denk dat Ajax niet zo makkelijk spelers laat gaan. Je moet volgend jaar een elftal hebben dat weer in de Champions League en voor de titel gaat strijden."

Toch weet de Oranje-international dat het moeilijk is voor Ajax als de Europese top aanklopt. "Als er voor Haller of Antony de hoofdprijs wordt betaald, dan zal Ajax er wel op ingaan, maar ik denk niet dat Ajax veel spelers wil verkopen. Ik hoop dat de meesten gewoon blijven."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie