El Partidazo de COPE: Atlético hoeft Bale niet, geruchten over voetbalpensioen

El Partidazo de COPE: Atlético hoeft Bale niet, geruchten over voetbalpensioen

24 May - 09:56
9

Het Spaanse medium El Partidazo de COPE heeft uitgepakt met pikant nieuws over Gareth Bale. De Welshman gaat over ruim een maand zijn moeizame huwelijk met Real Madrid beëindigen en zou tevergeefs zijn aangeboden bij stadgenoot Atlético Madrid.

Bale werd vorig seizoen al uitgeleend aan Tottenham Hotspur, kwam bij terugkomst nauwelijks aan spelen toe en loopt deze zomer uit zijn contract. Volgens El Partidazo de COPE wil hij wel in Madrid blijven wonen en heeft zaakwaarnemer Jonathan Barnett met de top van Atlético Madrid om tafel gezeten. Los Rojiblancos zouden echter vriendelijk bedankt hebben voor het aanbod, aangezien Bale niet in hun plannen voorkomt.

Hoe de sportieve toekomst van Bale eruitziet, blijft onduidelijk: gefluisterd wordt dat hij zelfs definitief stopt als Wales – dat komende zomer play-offs tegen Schotland of Oekraïne speelt – het WK niet haalt. Een terugkeer in het Verenigd Koninkrijk lijkt ook geen optie, aangezien zijn gezin tijdens zijn Tottenham-uitleenbeurt ook in Madrid is blijven wonen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s