PSV strijdt voor Götze-behoud: 'Als Roger een zak geld meebrengt, is er te praten'

PSV strijdt voor Götze-behoud: 'Als Roger een zak geld meebrengt, is er te praten'

27 May - 09:11 Laatste update: 09:48
134

Bij PSV heeft geen enkele speler aangegeven weg te willen, onthult technisch directeur John de Jong. Hij ziet een reële kans dat het elftal van afgelopen seizoen nagenoeg intact blijft, inclusief Mario Götze.

De Duitser wordt in verband gebracht met een overstap naar Benfica, sinds bekend werd dat Roger Schmidt naar Portugal zou verkassen. Voor 3.5 miljoen euro is Götze op te halen in Eindhoven. "Bij ons heeft geen enkele speler aangegeven weg te willen. Mario ook niet. Dat geeft een goed gevoel", aldus De Jong tegenover Voetbal International. "Het is niet uitgesloten dat hij gewoon blijft. Ik heb met Roger niet besproken of hij spelers mee wil nemen. Als hij een grote zak geld meebrengt, is er te praten, haha…"

Onlangs maakte de technisch directeur al duidelijk dat PSV deze zomer alles op alles zet om Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré uit handen van de Europese top te houden. "Ik denk dat we een reële kans hebben dat we zowel Gakpo als Sangaré kunnen behouden", stelt hij. "We hebben ook nog geen enkele concrete aanbieding van een club gehad. Ik voel wel de bereidheid bij hen om over een langer verblijf na te denken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s