'Ten Hag en vertrekkende Rangnick spraken twee uur lang over staat van Man United'

'Ten Hag en vertrekkende Rangnick spraken twee uur lang over staat van Man United'

31-05-2022 16:36
41

Erik ten Hag zal bij Manchester United niet samenwerken met voorganger Ralf Rangnick, werd dit weekend duidelijk. De twee hebben wel twee uur lang met elkaar gesproken, weet The Telegraph.

Rangnick nam in de loop van het seizoen het stokje over van Ole Gunnar Solskjaer en zou daarna verdergaan als consultant op Old Trafford. Later trad hij in dienst als bondscoach van Oostenrijk, een functie die hij met zijn Manchester United-werkzaamheden zou combineren, maar na de laatste wedstrijd van het seizoen hebben Rangnick en The Red Devils dus besloten om de samenwerking definitief te beëindigen.

Wedden

Meer odds

Ten Hag zag zijn voorganger nog aan het werk tijdens de seizoensafsluiter tegen Crystal Palace, daarna hebben de twee uitgebreid met elkaar getelefoneerd, meldt The Telegraph: Ten Hag zat in Amsterdam, Rangnick in Duitsland en beiden spraken elkaar gedurende twee uur. De huidige staat van Manchester United en de pijnpunten in de selectie waren het voornaamste gespreksonderwerp.

De recordkampioen van Engeland heeft namelijk één van zijn slechtste seizoenen in de Premier League-historie achter de rug. Het landskampioenschap kwam geen moment in beeld en Manchester United moet zich, als nummer zes, uiteindelijk tevredenstellen met Europa League-voetbal.