'De Ligt staat er goed op in Engeland en is deze zomer topprioriteit voor Boehly'

'De Ligt staat er goed op in Engeland en is deze zomer topprioriteit voor Boehly'

8 juni - 09:32 Laatste update: 09:59
25

Todd Boehly, de nieuwe eigenaar van Chelsea, laat er in zijn eerste weken bij de club geen gras over groeien. De steenrijke Amerikaan is bereid om deze zomer veel geld uit te geven en heeft zijn oog laten vallen op Matthijs de Ligt.

De Oranje-international moet de eerste grote aankoop van The Blues in het Boehly-tijdperk worden, meldt The Telegraph. Naar verluidt is Boehly van plan om tweehonderd miljoen euro beschikbaar te stellen voor de zomerse transferperiode. De clubleiding van Chelsea heeft na het vertrek van Antonio Rüdiger meerdere centrale verdedigers op de radar, al zou De Ligt de beste indruk maken. Ook RB Leizpig-verdediger Joško Gvardiol wordt genoemd bij Chelsea.

Onlangs maakte De Ligt bekend dat hij nog niet weet of hij volgend seizoen in het shirt van Juventus speelt. "Als het moment daar is, zal ik beslissen of ik wil verlengen of verder wil kijken", zei hij tegen de NOS. "Ik kijk altijd naar wat het beste is voor mezelf. Juventus weet ook dat twee jaar achter elkaar vierde worden niet goed genoeg is, daar moeten we ook stappen in maken. Op dit moment speel ik voor Juventus en daar focus ik me op, dat is het enige dat belangrijk is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie