ED: Max moet 5 à 6 miljoen opleveren, 'kleine transfersom' voor keeper Müller

ED: Max moet 5 à 6 miljoen opleveren, 'kleine transfersom' voor keeper Müller

21 June - 06:56 Laatste update: 07:05
83

In navolging van Roger Schmidt gaan ook alle Duitse spelers PSV verlaten. Na Mario Götze, Philipp Max en de momenteel verhuurde Timo Baumgartl is ook Vincent Müller op weg naar de uitgang, meldt het Eindhovens Dagblad.

De doelman kwam in 2020 binnen, op voorspraak van Schmidt, maar het was al langer duidelijk dat hij geen toekomst heeft in Eindhoven. Volgens het ED heeft MSV Duisburg uit de Derde Bundesliga interesse. Müller ligt nog één jaar vast en gaat PSV waarschijnlijk nog 'een kleine transfersom' opnemen.

Voor Max zit PSV hoger in de boom. Maandag werd duidelijk dat Union Berlin achter de linksback aan zit, maar de nummer vijf van het vorige Bundesliga-seizoen kan nog niet voldoen aan de wensen van PSV. De drievoudig Duits international kwam in 2020 binnen voor 7,7 miljoen, staat nog twee jaar onder contract en zou nu voor vijf à zes miljoen euro moeten vertrekken. Bij Eisern Union loopt ook Baumgartl rond: hij wordt ook komend seizoen gehuurd van PSV en kan voor 3,5 miljoen euro definitief overstappen.

Het vertrek van Götze is een kwestie van tijd. De spelmaker was maandag al niet van de partij tijdens de eerste training – net als Müller en Maximiliano Romero – om de plooien van zijn transfer naar Eintracht Frankfurt glad te strijken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s