Götze bedankt PSV: 'Ik werd er aan herinnerd waarom ik zo van deze sport hou'

Götze bedankt PSV: 'Ik werd er aan herinnerd waarom ik zo van deze sport hou'

21 June - 17:54
110

Mario Götze heeft zich kort na zijn transfer naar Eintracht Frankfurt tot de fans van PSV gericht. De dertigjarige spelbepaler blikt terug op een mooie tijd in Eindhoven.

'Er zijn zoveel redenen om dankjewel te zeggen', steekt Götze van wal. 'Ik wil de hele club bedanken voor de hartelijke ontvangst en het goede gevoel dat ik meteen kreeg. Ik heb hier twee jaar met heel veel plezier gespeeld en ik werd er vaak aan herinnerd waarom ik zo veel van deze sport hou.'

Götze bedankt verder de supporters, zijn teamgenoten en de vertrokkken trainer Roger Schmidt, die een belangrijke rol speelde in zijn komst naar PSV. 'Ook nu, na verschillende jaren in het betaald voetbal, heb ik nog veel geleerd van mijn ploeggenoten en trainers. We hebben de afgelopen twee jaar heel hard gewerkt en ik ben blij dat we een beker naar Eindhoven hebben gehaald', stelt de 63-voudig Duits international.

Omdat Eintracht Frankfurt de Europa League won, is Götze komend seizoen actief in de Champions League met zijn nieuwe club. PSV hoopt zich via de voorrondes te plaatsen voor het toernooi. 'Veel succes in de kwalificatie. Misschien zien we elkaar weer', sluit hij af met een knipoog.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s