Benfica stelt technische staf voor: Schmidt neemt drie bekenden van PSV mee

Benfica stelt technische staf voor: Schmidt neemt drie bekenden van PSV mee

25 juni - 00:00
48

Benfica heeft de technische staf van Roger Schmidt vrijdag gepresenteerd. De van PSV overgekomen trainer krijgt gezelschap van drie landgenoten, maken De Adelaars bekend.

Assistenten Jörn Wolf en Jens Wissing werkten in het Philips Stadion ook met Schmidt, net als conditietrainer Yann-Benjamin Kugel. Javi García gaat Schmidt ook assisteren: de 35-jarige Spanjaard speelde tussen 2009 en 2012 voor Benfica, speelde later bij onder meer Manchester City en sloot onlangs bij Boavista zijn profcarrière af. Keeperstrainer Fernando Ferreira en analisten Nuno Cesário en Rúben Soares maken de staf compleet.

Schmidt heeft ook al de beschikking gekregen over spelers David Neres (Shakhtar Donetsk), Enzo Fernández (River Plate), Alexander Bah (Slavia Praag), Petar Musa (Boavista) en Mihailo Ristic (Montpellier, gehuurd). Benfica begint in augustus aan het nieuwe Primeira Liga-seizoen en zal dan ook in de derde Champions League-voorrondes instromen. PSV is dan ook van de partij, maar de Eindhovenaren zouden hun oude trainer pas in de laatste voorronde kunnen treffen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Luister #DoneDeal de podcast ook via SpotifyPodimo en Apple Podcasts!