'Ik heb vorig jaar niet veel gespeeld en vond het niet fair waar Ajax mee kwam'

'Ik heb vorig jaar niet veel gespeeld en vond het niet fair waar Ajax mee kwam'

28 juni - 07:01
124

Feyenoord-aanwinst Danilo is opvallend eerlijk over zijn speelkansen in Rotterdam. Het is voor de van Ajax overgekomen spits geen vanzelfsprekendheid dat hij bij de Stadionclub eerste spits zal zijn.

Vooralsnog ducht Danilo weinig concurrentie in de voorhoede bij Feyenoord na het vertrek van Cyriel Dessers en Bryan Linssen. Daar komt mogelijk verandering in, wanneer Wilfried Gnonto en Calvin Stengs worden aangetrokken. Op het persmoment van maandag krijgt de Braziliaan de vraag of hij eerste spits denkt te worden onder Arne Slot. "Dat is een goeie vraag. Ik verwacht het eigenlijk niet. Maar ik moet gewoon zorgen dat ik mijn kwaliteiten laat zien vanaf het begin en dan is het aan mijzelf om eerste spits te worden", reageert hij, geciteerd door De Telegraaf.

Danilo kwam transfervrij over van Ajax en kon op begrip rekenen voor de pikante overstap. "Ik heb vorig jaar niet veel gespeeld en daarom vond ik het niet fair waarmee Ajax kwam. Ik moet aan mijn toekomst denken en kansen grijpen", aldus de Braziliaan. "Dit is een nieuw hoofdstuk in mijn carrière en ik wil ongelooflijk mijn best doen om hier een succes te worden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast