'Het zou een klap zijn als Gnonto niet naar Feyenoord komt'

'Het zou een klap zijn als Gnonto niet naar Feyenoord komt'

11-07-2022 22:23 Laatste update: 11-07-2022 22:23
78

Feyenoord heeft concurrentie van AC Monza gekregen in de strijd om het Italiaanse talent Wilfried Gnonto. In de vierde aflevering van #DoneDeal de podcast komt de achttienjarige groeibriljant van FC Zürich aan bod.

Waar Gnonto in eerste instantie voor vier miljoen euro opgepikt kon worden in Zwitserland, is zijn vraagprijs gestegen tot tien miljoen euro na zijn verdienstelijke interlanddebuut voor Italië. De aanvaller wil zelf naar verluidt graag naar Feyenoord, al is het de vraag of de Rotterdammers aan de vraagprijs kunnen voldoen. "Ik denk niet dat hij komt. Ik het zo'n gevoel dat het misgaat", zegt redacteur Tim van Duijn.

Gnonto staat er goed op in Europa, maar kiest zijn eigen weg. "Zijn carrièreplanning is op z'n minst indrukwekkend te noemen", aldus redacteur Lars Teunissen. "In de jeugd van Internazionale was hij een grote belofte en wees hij onder meer Arsenal af voor Zürich." Nu kiest Gnonto persoonlijk opnieuw voor het sportieve aspect.

"Het zou een klap zijn als hij niet komt", reageert Van Duijn. "Het zou een stunt - daar gaan we weer met dat woord - zijn als hij komt, maar als hij niet komt is het toch een anticlimax."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie