Ten Hag: 'We zoeken iemand die op het middenveld kan spelen, wel de juiste'

Ten Hag: 'We zoeken iemand die op het middenveld kan spelen, wel de juiste'

18-07-2022 18:40
64

Erik ten Hag wil een type-Frenkie de Jong vastleggen, maar of dat ook Frenkie de Jong moet worden, liet hij in het midden. De manager van Manchester United hoopt de middenvelder van FC Barcelona nog altijd op te kunnen halen.

De clubleiding van Manchester United weet dat Ten Hag De Jong vast wil leggen, maar bepaald soepel gaat dat niet. De clubs zijn eruit, maar Manchester United nog niet met De Jong, die liever bi Barcelona zou willen blijven.

"We zijn op zoek naar een speler die op het middenveld kan spelen, maar het moet wel de juiste zijn", vertelt Ten Hag aan The Athletic. "Er zijn er niet veel in die positie die in staat zijn om het niveau te bereiken dat we eisen. Als we hem niet kunnen vinden, moeten we het doen met de spelers in onze ploeg en zullen we er een op die positie ontwikkelen."

"Ik zal niet reageren op een bepaalde speler. We hebben de juiste speler nodig. We hebben een lijst en we kwalificeren de speler die de competenties heeft om die rol te vervullen. We zullen toeslaan zodra de speler beschikbaar is", zegt Ten Hag.