PSV heeft viertal weer terug, maar krijgt slecht nieuws over Mauro Júnior

PSV heeft viertal weer terug, maar krijgt slecht nieuws over Mauro Júnior

22-07-2022 14:12
82

De ziekenboeg van PSV stroomt leeg richting de eerste officiële wedstrijd van het seizoen, in de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax. Trainer Ruud van Nistelrooij kan spoedig weer beschikken over Cody Gakpo, Guus Til, Phillipp Mwene en Érick Gutiérrez, meldt het Eindhovens Dagblad.

Als de training van vrijdag geen reactie oplevert, sluit het viertal weer volledig aan. Ze trainden deze week al weer zonder problemen met de groep mee, weet het ED. Van Nistelrooij lijkt daarom tegen Real Betis een beroep te kunnen doen op Gakpo, Til, Mwene en Gutiérrez. Het oefenduel met de Spanjaarden vormt de laatste test voor PSV in aanloop naar het nieuwe seizoen. Een week later worden de degens gekruisd met Ajax.

Ook André Ramalho en Carlos Vinícius staan inmiddels weer op het trainingsveld. Zij konden aan sommige oefeningen meedoen. Het treffen met Betis komt nog te vroeg normaal gesproken, maar wellicht kunnen ze minuten maken tegen de Amsterdammers of anders tegen AS Monaco in de voorronde van de Champions League. Jarrad Braithwaite en Savinho zitten ondertussen nog even in de wachtkamer. Zij moeten hun papieren nog krijgen. 

De terugkeer van Mauro Júnior en Olivier Boscagli laat langer op zich wachten. Van de Fransman is bekend dat hij pas in 2023 weer aansluit, maar PSV hoopte bij de start van dit seizoen wel de Braziliaan terug te hebben. Dat hij nog niet hersteld is van zijn liesblessure, is een 'streep door de rekening'.