RKC Waalwijk slaat wederom belangrijke slag met Anita: Een meerwaarde

RKC Waalwijk slaat wederom belangrijke slag met Anita: "Een meerwaarde"

25-07-2022 10:16 Laatste update: 10:25
14

Vurnon Anita maakt ook komend seizoen deel uit van de selectie van RKC Waalwijk. De ervaren middenvelder heeft zijn contract met één jaar verlengd.

De Brabanders melden dit maandagochtend op de clubsite. Algemeen directeur Frank van Mosselveld is erg tevreden met het langere verblijf van de 33-jarige international van Curaçao. "De afgelopen twee seizoen is Vurnon met zijn ervaring en leiderschap een meerwaarde voor ons elftal geweest. We zijn dan ook blij dat hij ook dit seizoen opnieuw uitkomt voor RKC Waalwijk."

Anita speelde de afgelopen twee seizoen 62 officiële wedstrijden voor de Waalwijkers. Voor hij neerstreek in het Mandemakers stadion kwam de defensieve middenvelder uit voor onder meer Ajax, Newcastle United, Leeds United, Willem ll en CSKA Sofia. Voordat hij op 25 maart 2021 zijn debuut maakte voor Curaçao, speelde Anita ook nog drie interlands voor Oranje.

Anita staat maandagochtend meteen op het trainingsveld. De ploeg van trainer Joseph Oosting start op zaterdag 6 augustus aan het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.