Jans: 'Ik weet eerlijk gezegd niet of tien miljoen wel genoeg is voor Zerrouki'

Jans: 'Ik weet eerlijk gezegd niet of tien miljoen wel genoeg is voor Zerrouki'

02-08-2022 16:19 Laatste update: 16:35
165

Ron Jans is absoluut niet van plan om Ramiz Zerrouki aan Feyenoord te verkopen. Jans vindt ook het bedrag van tien miljoen euro, dat naar verluidt genoemd wordt bij de transfer, wat aan de lage kant.

"Ik weet niet of tien miljoen euro wel genoeg is voor hem", reageert Jans op het bedrag dat de verslaggever noemt in een interview bij ESPN. "Ze hebben al een aardig bedrag voor een andere middenvelder neergelegd en daar kun je qua kwaliteit wel een vergelijking mee trekken", doelt Jans op de transfer van Quinten Timber naar Feyenoord. "Maar als trainer is het niet verstandig om over bedragen dingen te gaan praten, want als trainer verkoop je geen spelers. Het enige wat wij zeggen is dat er bij ons eigenlijk niemand meer te koop is."

Wedden

Meer odds

Feyenoord ziet in Zerrouki de ideale vervanger van Fredrik Aursnes. Volgens meerdere bronnen zou de Noor hard op weg zijn naar Benfica. Zerrouki ligt nog voor twee jaar vast in Enschede, waardoor FC Twente hem niet hoeft te verkopen om een transfervrij vertrek te voorkomen. Zerrouki maakte indruk in Enschede vorig seizoen en werd daarnaast basisspeler bij de nationale ploeg van Algerije.