VI: Diemers staat voor Feyenoord-vertrek en praat met oude club

VI: Diemers staat voor Feyenoord-vertrek en praat met oude club

02-08-2022 18:47 Laatste update: 19:02
51

Mark Diemers lijkt toch terug te keren naar zijn vroegere werkgever Fortuna Sittard, meldt Voetbal International. Diemers zou alleen niet de enige zijn die naar Limburg moet komen, ook Cole Bassett staat in de belangstelling van de club.

Diemers werd al eerder gelinkt aan Fortuna Sittard, maar de clubs zouden nu daadwerkelijk in gesprek zijn over de eventuele transfer. Maar de ploeg van trainer Sjors Ultee wil meer. Fortuna zou naar verluidt ook in gesprek zijn met Feyenoord over Cole Bassett, melden verschillende bronnen aan VI. De transfer van de Amerikaan lijkt praktisch een moeilijk verhaal te worden, aangezien hij door Feyenoord al wordt gehuurd van Colorado Rapids. Bassett zelf staat niet onwelwillend tegenover een al dan niet tijdelijke overstap naar Sittard.

Diemers werd eerder deze transferperiode al met verschillende clubs in verband gebracht. SC Cambuur was financieel niet in staat om de middenvelder terug naar Leeuwarden te halen. Vitesse zou nog steeds geïnteresseerd zijn, maar zich nog niet concreet hebben gemeld. Ook zouden clubs in Denemarken en Duitsland geïnteresseerd zijn in het overnemen van Diemers. Bij Feyenoord lijkt de aanvallende middenvelder in ieder geval niet meer op speeltijd te hoeven rekenen.