'Het spel is op de wagen: Feyenoord doet een officieel bod op Zerrouki'

'Het spel is op de wagen: Feyenoord doet een officieel bod op Zerrouki'

02-08-2022 21:20
351

Feyenoord heeft een eerste bod gedaan op Ramiz Zerrouki, meldt De Telegraaf. De club wil de middenvelder van FC Twente dolgraag naar De Kuip halen.

Het spel is op de wagen. Technisch directeur Jan Streuer van Twente gaf aan 'uit beleefdheid' te willen praten met Feyenoord, dat een bod van bijna vijf miljoen euro gedaan heeft op Zerrouki.

De transferwaarde van Zerrouki wordt geschat op 3,5 miljoen euro, aldus De Telegraaf. 'Trainer Ron Jans denkt dat hij drie keer zoveel moet kosten.' De krant heeft het vermoeden dat Zerrouki openstaat voor een transfer naar Feyenoord.

"Ik weet niet of tien miljoen euro wel genoeg is voor hem", vertelde Jans dinsdag bij ESPN, na een suggestie van de verslaggever. "Ze hebben al een aardig bedrag voor een andere middenvelder (Timber, red.) neergelegd en daar kun je qua kwaliteit wel een vergelijking mee trekken. Maar als trainer is het niet verstandig om over bedragen dingen te gaan praten, want als trainer verkoop je geen spelers. Het enige wat wij zeggen is dat er bij ons eigenlijk niemand meer te koop is."