FC Twente-directeur Streuer: 'Bod Feyenoord bij lange na niet toereikend'

FC Twente-directeur Streuer: 'Bod Feyenoord bij lange na niet toereikend'

04-08-2022 22:35
250

Ramiz Zerrouki mag dan zijn zinnen hebben gezet op een overstap naar Feyenoord, dat betekent niet dat FC Twente meteen overstag gaat. Dat laat technisch directeur Jan Streuer weten aan TC Tubantia.

Volgens Streuer was het eerste bod van Feyenoord 'bij lange na niet toereikend'. Het Rotterdamse voorstel bedroeg naar verluidt vijf miljoen euro, plus bonussen. Hoeveel de Tukkers verlangen is niet duidelijk, maar coach Ron Jans betwijfelde eerder of tien miljoen wel genoeg zou zijn. "Er moet nog heel wat gebeuren. Het is niet zo dat als een speler wat wil, dat het dan ook gaat gebeuren", aldus Streuer tegenover de krant.

Zerrouki hoopt dat Twente medewerking verleent aan een transfer naar Feyenoord, liet hij weten na het duel met FC Cukaricki in de voorrondes van de Conference League. "Ik hoop persoonlijk dat de club met mij meedenkt. Ik heb alles gegeven in de tijd dat ik voor FC Twente heb gespeeld en me altijd goed opgesteld. Twente heeft mij ook een mooie kans gegeven en ik denk dat het nu een win-win kan zijn voor alle partijen."

In De Kuip is Zerrouki de beoogde opvolger van Fredrik Aursnes. Hij heeft nog een contract tot medio 2024, met de optie voor nog een seizoen.