Ten Hag weet niet of United De Jong wil hebben: 'Ik kan niets zeggen'

Ten Hag weet niet of United De Jong wil hebben: 'Ik kan niets zeggen'

05-08-2022 16:37
26

Erik ten Hag heeft zich op de vlakte gehouden over de geruchten rond Frenkie de Jong. De Nederlandse middenvelder wordt al lange tijd gelinkt aan een hereniging met Ten Hag bij Manchester United.

"Of we Frenkie willen? Ik weet het niet", vertelt Ten Hag op de persconferentie, voorafgaand aan zijn Man United-debuut tegen Brighton & Hove Albion. "Het gaat om het halen van de juiste spelers en daar zijn er meer van. Ik kan niets zeggen over een speler die onder contract staat bij een andere club. Als we nieuws hebben, dan zullen we het laten weten."

Ten Hag wil wel vertellen wat er gebeurt als De Jong niet naar Old Trafford komt. "Dan ga je aan de slag met de huidige ploeg en ontwikkel je die spelers. Op dit moment hebben we spelers voor die positie en die presteren heel goed." Hij doelt daarmee op onder meer Fred en Scott McTominay.

United haalde Christian Eriksen en Lisandro Martínez wel binnen. Ten Hag lijkt te rekenen op het duo tegen Brighton. "Ze zijn fit. We hebben concurrentie nodig binnen het team, want we gaan een heel lang seizoen tegemoet met veel wedstrijden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie