Update: KNVB helpt PSV definitief om Champions League te behalen tegen Rangers

Update: KNVB helpt PSV definitief om Champions League te behalen tegen Rangers

9 augustus - 08:28 Laatste update: 9 augustus - 08:28
380

De KNVB houdt ook dit seizoen rekening met de Nederlandse belangen in Europa. Wanneer het PSV lukt om zich ten koste van AS Monaco te plaatsen voor de laatste voorrondes van de Champions League, is de club een Eredivisie-weekend vrij.

Op 16 en 17 augustus en 23 en 24 augustus staat het tweeluik voor de laatste voorrondes op het programma. PSV treft, wanneer het Monaco verslaat, daarin Union Sint-Gillis of Rangers FC. Op zaterdag 20 augustus zouden de Eindhovenaren het in competitieverband opnemen tegen FC Volendam, maar deze wedstrijd haalt de KNVB er mogelijk uit.

Als PSV dinsdagavond afrekent met de Monegasken, wordt het duel met Volendam verplaatst naar woensdag 31 augustus. Zodoende kan de ploeg van Ruud van Nistelrooij zich een volledige week richten op de Europese affiches. PSV en Monaco speelden een week geleden met 1-1 gelijk, waardoor de Eindhovenaren in het Philips Stadion moeten winnen om door te komen.

Update: PSV heeft de play-offs van de Champions League bereikt en dus zijn de Eindhovenaren binnenkort een weekend vrij. De wedstrijd tegen FC Volendam van zaterdag 20 augustus wordt definitief verplaatst, waardoor PSV een hele week rust heeft tussen de eerste en tweede wedstrijd tegen Rangers FC. PSV-Volendam staat nu op woensdag 30 augustus op de planning.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie