Shearer claimt: 'De leiding van Manchester United heeft bewust gelekt'

Shearer claimt: 'De leiding van Manchester United heeft bewust gelekt'

14 augustus - 20:50
65

Manchester United heeft het nieuws over Marko Arnautovic bewust gelekt, claimt voormalig topspits Alan Shearer. De club trok de stekker uit de onderhandelingen met Bologna, zo klonk het in meerdere media. Shearer denkt dat de clubleiding van Manchester United op zoek was naar draagvlak.

Het nieuws dat Arnautovic in beeld was bij Manchester United werd door een groot gedeelte van de supporters niet goed ontvangen. "Ik ben ervan overtuigd dat iemand van Manchester United het verhaal heeft gelekt, gewoon om te zien wat de reactie zou zijn. De reactie was zo slecht dat ze zich moesten terugtrekken. Ik ben daar behoorlijk van overtuigd", zegt Shearer bij Match of the Day.

"Ik denk dat dat een beetje samenvat waar Manchester United zich vandaag de dag in bevindt. Ze zitten in een puinhoop en het zal veel tijd en een ongelooflijke hoeveelheid geld kosten om de zaken weer recht te krijgen", zegt Shearer. "De supporters van Manchester United zullen veel geduld moeten hebben door waar de club nu staat."

"Alleen als we bij elkaar blijven, komen we er overheen", vertelde manager Erik ten Hag na de nederlaag tegen Brentford. "De manager is natuurlijk de hoofdverantwoordelijke en daar schuil ik niet voor. Ik moet de spelers geloof geven, maar ze moeten het zelf doen. Ja, we hebben nieuwe spelers en kwaliteitsspelers nodig. We zullen proberen om deze spelers te overtuigen, zodat ze zich bij ons aan gaan sluiten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie