Mulder: 'Rangers was helemaal niets, PSV gaat daar makkelijk van winnen'

Mulder: 'Rangers was helemaal niets, PSV gaat daar makkelijk van winnen'

15 augustus - 20:53
110

Youri Mulder verwacht een eenvoudig tweeluik van PSV met Rangers FC, maar Jan van Halst ziet het somber in. Hij denkt dat Rangers 'te vroeg' komt.

De sfeer zit er goed in bij PSV na de wedstrijden tegen AS Monaco, dat over twee wedstrijden de betere ploeg was. Nu wacht een ontmoeting met het Rangers van Giovanni van Bronckhorst. "Ik ben niet zo heel optimistisch", zegt Van Halst bij Rondo op Ziggo Sport.

"De Nederlandse competitie is nog te doen, met FC Emmen en Go Ahead Eagles, maar de thuiswedstrijd tegen AS Monaco.. Monaco was zeventig procent van de wedstrijd beter. Rangers heeft niet het niveau van Monaco en juist een andere speelstijl met meer fysiek en power. PSV is ergens naartoe aan het groeien, maar ik ben bang dat Rangers iets te vroeg komt. De euforie is er wel en het was ook een fantastische wedstrijd, maar aan het spel valt een hoop te verbeteren. Vooral verdedigend."

Mulder is het daar niet mee eens. "Ik heb Rangers gezien tegen Union. Ik vond Rangers helemaal niets, twee klassen minder dan Monaco. PSV gaat daar makkelijk van winnen. Ze hebben één goede speler en dat is Malik Tillman, voor de rest is het hotseknotsvoetbal."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie