'PSV accepteert verkoop van Gakpo, Sangaré blijft sowieso in Eindhoven'

'PSV accepteert verkoop van Gakpo, Sangaré blijft sowieso in Eindhoven'

01-09-2022 00:35 Laatste update: 07:35
126

PSV wil Cody Gakpo en niet Ibrahim Sangaré verkopen, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren waren sowieso niet van plan om de twee sterkhouders allebei te laten vertrekken.

Aan Gakpo wordt al langer getrokken vanuit Engeland, terwijl Chelsea woensdagavond plots concreet werd voor Sangaré. The Blues willen maximaal 45 miljoen op tafel leggen. Toch lijkt PSV voor een exit van Gakpo te kiezen, die deze hele transferperiode al aast op een move. De Eindhovense leiding heeft Chelsea namelijk een 'nee' verkocht inzake Sangaré, terwijl de gesprekken over Gakpo in volle gang zijn

Southampton was de laatste dagen het meest concreet voor de Eintovenaar, maar volgens transferexpert Fabrizio Romano is daar verandering in gekomen. Nu 'pusht' Leeds United om tot een akkoord te komen met PSV. De huidige koploper van de Eredivisie heeft echter nog geen enkele aanbieding formeel geaccepteerd.

Het heeft er dus alle schijn van dat Gakpo op de laatste dag van de transferwindow weggaat bij PSV. Op woensdagavond maakte hij nog een hattrick als aanvoerder tegen FC Volendam. Ibrahim Sangaré stond ook in de basis.

PSV wil naar verluidt vijftig miljoen euro verdienen aan Gakpo. In Leeds zou de Oranje-international te maken krijgen met oud-Feyenoorders Luis Sinisterra en Crysencio Summerville. Leeds staat na een prima seizoensstart nu even zesde in de Premier League.